Bli Med part 2

hva
SkapDinDrømmejobb (SDD) er online-kurset hvor kule gründere og ”gründer-wannabees” kommer for å lære hvordan få flere kunder, større frihet og elske jobben sin!

Påmelding
hjul

SDD er et 7-ukers interaktivt, online videotreningskurs som lærer deg steg-for-steg hvordan du definerer ditt ekspertområde, bygger et unikt brand, markedsfører deg effektivt til de riktige kundene, hvordan du skaper et produkt som selger seg selv. Slik at DU skaper deg en jobb du elsker hvor du påvirker andre og tjener penger ved å markedsføre dine tjenester og produkter via internett på en smart og effektiv måte!

Sjekk ut referansene fra våre ”SDD Alumni” – et herlig nettverk av tidligere SDD´ere og gründere som virkelig hjelper og støtter hverandre gjennom hele prosessen. Hør hvordan SDD har hjulpet så mange gründere å raskere få økonomisk frihet, få morsomme og inspirerende kunder, bety en forskjell for noen, bli #1 på sitt felt – og ikke minst, skaffe seg økonomisk frihet og tid til familien, reiser og annet gøy i livet!

Sjekk ut om dette passer for DEG – her har vi besvart de vanligste spørsmålene vi får om kurset.

 

 

FORMAT På KURSET

 
Målet er å gjøre undervisningen så fleksible, lett og lekende som mulig. Når du har den attituden blir det gøy å lære noe nytt! Derfor kommer hver modul med enkle, steg-for-steg videoer som du kan se på din PC eller Ipad. Du har tilgang til kurssidene våre ett helt år, så du kan se videoene om igjen, så mange ganger du vil, og akkurat når det passer deg best!

Treningsvideoene kommer i ukentlige moduler på vår egen private medlemsside. Vi har seks Q&A Spørretimer i kursperioden hvor vi gjennomgår dine spørsmål og det du ellers trenger hjelp til.

Hver uke får du praktiske, konkrete oppgaver som virkelig hjelper deg raskt framover på veien. Du får ukentlig tilgang til nye treningsvideoer og nedlastbare oppgaver som du kan gjøre når det passer deg. Og ikke minst, i ett helt år har du tilgang til SDD Facebook gruppen vår hvor du kan legge inn spørsmål, brainstorme ideer, og få hjelp og støtte fra meg og de andre super-entusiastiske og rause ”SDD-klassekameratene” (gruppen kan ikke brukes til promotering eller  i strid med gruppereglene).

Kan du ikke møte “live” på en eller flere Q&A Spørretimer så er det bare å sende inn spørsmålene dine på forhånd. Opptaket av Q&A blir lagt ut på sidene våre slik at du kan høre det når du vil etterpå.

Vi har et unikt nettbasert forum hvor du deler det du lærer og kan spørre spørsmål i hele kursperioden. Du kan bli medlem av vår “hemmelige” Facebook gruppe, en kjemperessurs som du har tilgang til i ett helt år. Slik at du kan få hjelp også etter at kurset er ferdig. Jeg vil du skal komme helt i mål med din drømmejobb!

 

Kursinnhold

 

Hele kurset er bygget opp på ”Grunnmuren for en online business”. Kurset har seks moduler og går over syv uker. I tillegg har vi  en ekstra Q&A Spørretimer etter kurset slik at du får ”ekstra-tid” til å implementere det du lærer. Du kan se kursinnholdet her.

Klikk på figuren under for å se hele kursinnholdet:

 

 

 

Timeplanen

 

SDD er et fleksibelt og interaktivt web-basert kurs. Du kan jobbe helt i ditt eget tempo og når det passer deg! Du får tilgang til første modul og de første bonusene med en gang du melder deg på.

Kursinnholdet blir normalt lagt ut ukentlig og vi har seks felles ”live” Spørretimer (Q&A) gjennom kursperioden. Q&A tas opp slik at du får det med deg selv om du ikke kan stille en time. Klikk her for å se timeplanen:

JEG HJELPER DEG HELE VEIEN!

Jeg har satt opp en struktur på SDD-kurset som hjelper deg å implementere det du lærer, ta action og  få de resultatene du ønsker!

FELLES Q&A SPØRRETIMER

Jeg hjelper deg hvert steg på veien i din prosess. Hvordan skal du bruke det du lærer? Står du fast og vet ikke helt hva du skal gjøre videre? Trenger du feedback på websiden din eller trenger du kanskje hjelp for å bestemme hvilke produkter du skal gå for først? Vet du ikke helt hvilken kundegruppe du skal velge. Har du noen problemer så hjelper jeg deg på våre felles Q&A – Spørsmål & Svar Spørretimer.

Etter at kurset er ferdig vil vi også ha Spørretimer hvor du får svar på spørsmålene du fortsatt brenner inne med. 

STØTTE UNDER KURSET

Du vil få min støtte under hele kurset! Du kan når som helst i kursperioden stille meg spørsmål rundt dine utfordringer i vårt online forum! Jeg vil personlig følge opp alle spørsmål slik at du har støtte og får hjelpen du trenger!

Vi har en vidunderlig eksklusiv gruppe på Facebook – som støtter, inspirerer, utfordrer og heier på hverandre etter hvert som vi gjør justeringer i businessen. Ønsker du 100% ærlige, rause tilbakemeldinger – da får du det her! Fra andre kule gründerdamer og gründermenn – og du er selvfølgelig en av dem!

IKKE BARE ET KURS – SDD ER STARTEN PÅ AT DU BYGGER DITT LIVSVERK! 

HVORFOR "SKAP DIN DRØMMEJOBB" LEVERER RESULTATER
  • Undervisningene er overkommelige. Du får dem levert på video, supplert med oppgaver som tar deg i riktig retning for å gjøre din bedrift til din drømmejobb og ditt hærlige livsverk – du bruker om lag 3-4 timer på kurset hver uke!
  • Du kan følge ditt eget tempo! Ønsker du å få opp din Drømmejobb fort som fy–eller ønsker du å bruke tid – det er opp til deg!
  • Om du allerede har startet for deg selv – eller du ønsker å først skape deg et tillegg til din "dag-jobb" før du tar skrittet fullt ut – prosessen er den samme for alle!
  • Du vil få hjelp hver uke til å implementere det du lærer – vi vil ha LIVE Spørretimer (Q&A) i kursperioden hvor du kan ta opp det du trenger hjelp til.
  • Du er ikke alene lengre. I SDD gjengen er vi så mange rause mennesker som hjelper hverandre. 
  • Og SkapDinDrømmejobb er en interaktiv «klasse», hvor du kan legge inn spørsmål og få verdifull input, kritikk og ros fra meg og de andre studentene.
  • Du har tilgang til alle treningsvideoene og kurset i ett helt år framover, så du kan ta kurset flere ganger om du vil
  • Jeg lærer deg bare de tingene jeg har prøvd ut selv – og som jeg vet fungerer. Jeg gir deg akkurat de verktøyene som tok meg til suksess!

Kursing og strategier som tok meg flere år og kostet meg hundre tusener av kroner for å lære, teste ut, og redefinere for det norske markedet har jeg tatt essensen ut av og satt i system. 

SDD-kurset viser deg hvordan du kan skape deg en jobb du elsker, få kundene til å komme til deg, tjene mer penger og få friheten DU ønsker deg! Og nå lurer du selvfølgelig på hva dette koster!

Du kan betale alt på en gang (litt billigere), eller du kan dele det opp i tre betalinger så den økonomiske belastningen blir fordelt over tid.


Nå kr 9 970


https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=EKCFN6F24WJKY

30 Dagers Pengene
Tilbake Garanti

3 betalinger av
kr 3 770

Betal 1/3 nå - 1/3 om 30 dager - 1/3 om 60 dager

30 Dagers Pengene
Tilbake Garanti


Påmelding Stenger Om

 

30 dagers Pengene Tilbake Garanti

SkapDinDrømmejobb Garanti:

Jeg er her for å hjelpe deg til å skap din drømmejobb og drømmeliv!

Og dersom du ikke er fornøyd, så send meg en mail innen utgangen av de første 30 dagene etter påmelding og jeg returnerer alle pengene dine! 

MEN, les garantien! Du må nemlig jobbe. Dette er ikke for de som bare vil ”prøve”. Se min 100% garanti HER.


Da jeg startet for meg selv ble raskt «drømmejobben» til et mareritt. Jeg ønsket å gjøre en forskjell for ledere, men hele min tid gikk til å prøve å lande nok kunder – jo lengre tid det gikk før jeg tjente penger jo mer trist, deppa og fortvilet ble jeg. Jeg var veldig nære til å gi opp. Men, en dag skjønte jeg at jeg måtte finne meg læremestre som kunne hjelpe meg videre i riktig retning, og det raskt. Kunne de, så kunne jeg – så mye visste jeg!

Det tok meg måneder med reising til USA, mengder av forskjellig kursing og hundre tusener av kroner bare i kurskostnader før jeg endelig skjønte hvordan markedet fungerte og hvilket fokus jeg måtte ha. Fokus på å hjelpe andre og som gjorde at kundene plutselig begynte å komme til meg! Da jeg lykkes og så hvor bra denne strategien fungerte var det ikke noe annet jeg ville gjøre enn å hjelpe andre grundere realisere drømmen om å Skape sin egen Drømmejobb. For det var ikke så vanskelig når jeg første «skjønte det». Det er vel slik med alt?

Det er derfor jeg har satt sammen Skap DinDrømmejobb – for at kule gründere skal få sin Drømmejobb! I dette kursprogrammet vil jeg lære deg akkurat de samme stegene og erfaringene som jeg selv gjorde – som tok meg fra blakk og ulykkelig, til nå en gründer med masse frihet til å reise og disponere tiden min slik jeg vil. Og ja visst jobber jeg som fy – men jeg rett og slett elsker det jeg gjør – det er en livsstil og føles rett og slett som om jeg er på rett plass! Det er det jeg vil for DEG også!

Jeg kan ikke garantere at du får kundene løpende til deg, tjener masse penger og får drømmejobben din – for det kommer helt an på jobben du gjør – men det jeg kan love deg er at jeg vil lære deg stegene, strategien og verktøyene som skal til for å komme dit. Jeg blir å guide deg igjennom alle stegene – slik at du kan skape din drømmejobb! Og jeg mener det – følger du stegene og jobber deg igjennom kurset VET jeg at også DU klarer det!

bli med part 3

ros

SDD var mye mer enn forventet!

Eva-Charlotte Stenset – www.evacharlotte.no
Jeg sa opp jobben uten å vite helt hvor veien gikk videre. Da dukket Gry og SDD opp. I rett tid. “Hell yeah”, tenkte jeg og bestemte meg for at tiden var inne for å satse på noe nytt. SDD ga meg det sparket bak jeg trengte for å sette ideene mine i system, pluss en hel del verktøy for å drive business via nett. Jeg lanserte nettsiden før sommeren, kom tilbake fra ferien og fakturerte 100.000 første måneden!! Wow! Så nå er jeg i gang og elsker det! Takk for læring og inspirasjon Gry!”

SDD er en bulletproof vei til vekst, mestring, glede og manifestering av dine drømmer.

Trine Åldstedt, Metaresource.no
Gry deler så raust av sin kunnskap, med tips, oppskrifter og steg for å skape din drømmejobb! Opplegget er glitrende I en miks av videoer, lydfiler og skjema for utfylling – i steg og prosesser som fungerer. Materialet er også sånn at du kan – og vil – bruke det igjen og igjen på egen hand I etterkant. I tillegg er Gry så varm, åpen, inkluderende og spennende, at energien din løftes og inspirasjonen flommer gjennom hele kurset og prosessen. Bærer du på en drøm og har noe du vil skape, er valget soleklart! Gå for SDD og du kan smile herfra og inn i virkeligheten.

Gikk fra 40 000 til 200 000 i salg per måned

Ragnhild Roalkvam – ragnhilds.no
Før jeg traff Gry solgte jeg for 40 000 i måneden, mens kun 3 måneder etter kurset og jeg lærte hvordan markedsføre meg selv og produktene min så fem-doblet jeg salget. I dag har jeg 10-doblet salget og har utrolige 35 222 følgere på Facebook! Kurset ga meg selvtillit, mot og energi til å gå for mine store mål – både for meg selv og på jobb.

Løftet min bedrift til helt nye nivåer

Rachel Wilmann – rachelwilmann.no
At jeg traff dette geniet av en kruttønne og begynte på kurset til Gry er noe av det aller beste jeg har gjort for min bedrift. Har lært så mange nye markedsførings-verktøy som jeg har tatt i bruk. Enkle teknikker som har tatt min allerede suksessfulle bedrift til helt nye nivåer. Mange flere kunder, kraftig salgsvekst, men også mer fritid og mer tid til familien. Så takknemlig for at jeg traff Gry og dette nettverket av andre gründere som hjelper hverandre.

Har du en drøm om å starte for deg selv, men vet ikke hvordan?

Vivian Songe – www.blimagasinjournalist.no
Tar du SDD-kurset vil du skjønne akkurat hvordan du skal gjøre det. Ved hjelp av grunnmuren Gry presenterer gikk det ene lyset etter det andre opp for meg. Pling! Pling! Pling! Det hele ble til et stort “AHA! Selvsagt er det slik jeg kan gjøre det!” Ideene bare ramlet inn og mitt nye online-konsept ”Bli Magasinjournalist” ble skapt. Nå inspirerer jeg tusenvis av andre til å følge skrivedrømmen med blogg og kurs. Bedre blir det ikke!

Les Flere referanser her…

© Gry Sinding International LCC